Postimehe video: julm avarii IndyCari Portlandi etapil

Ott Järvela
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Põhja-Ameerika autovõidusõidusarja IndyCar Portlandi etapil juhtus avaringi julm avarii, kui Marco Andretti auto käis kokkupõrke järel ülepeakaela.

Andretti masin tegi ümber telje kaks tiiru ja maandus kokpit vastu maad, piloot õnneks vigastada ei saanud. Kuulsa võidusõitjate suguvõsa esindaja Andretti on karjääri jooksul võitnud IndyCar-sarjas kaks etappi ja asetseb hetkel kokkuvõttes 12. kohal.

Õnnetuses olid osalised ka James Hinchcliffe, Ed Jones ja Scott Dixon. IndyCari sarja liider Dixon pääses avariist enam-vähem terve nahaga ning lõpetas võistluse 5. kohaga.

IndyCari sarja lõpuni on jäänud üks etapp, mis sõidetakse 16. septembril Sonoma ringrajal Kalifornias, kus on mängus topeltpunktid ehk võitja võib teenida 100 punkti. Seega on üldvõidu võimalus säilinud neljal piloodil - lisaks Dixonile (598 punkti) ka Alexander Rossil (569), Will Poweril (511) ja Josef Newgardenil (511).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles