Video: Kalev/Cramo täiendas oma ridu võimsa ameeriklasega

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Landen Lucas (vasakul)
Landen Lucas (vasakul) Foto: JAMIE SQUIRE / AFP

Eesti korvpallimeistri BC Kalev/Cramo read said taas täiendust, kui meeskonnaga liitub kahekuulise katseajaga 24-aastane korvialune jõud Landen Lucas, vahendab klubi kodulehekülg.

208 sentimeetri pikkune Lucas mängis ülikooliajal neli aastat Kansase Ülikoolis. Viimasel ülikooliaastal tõi Lucas klubi eest keskmiselt 8 punkti mängus ja võttis 8,3 lauapalli, lisaks jagas ühe söödu ning blokeeris ühe vastase viske mängu kohta.

2017. aastal NBA draftis mittevalituks osutunud Lucas liitus seejärel Jaapani B-Liiga meeskonnaga Toyota Alvark, kus 18 mängu jooksul kogunes tema kontole 6,6 punkti ja 4,7 lauapalli ning seda piiratud (14,4) mänguminutite juures.

Lisaks Lucasele on BC Kalev/Cramo lepingu sõlminud järgnevate mängijatega: Martin Dorbek, Erik Keedus, Madis Soodla, Tanel Sokk, Kristjan Kitsing, Janari Jõesaar, Chavaughn Lewis, Branko Mirkovic, Reggie Lync, Maksim Salash ja Ivan Almeidaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles