Nadali treener: Rafael arvab siiani, et ta on 20-aastane (1)

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael Nadal
Rafael Nadal Foto: Frank Gunn / AP

Rafael Nadali treener Carlos Moya usub, et tema hoolealune peaks pika karjääri tarbeks mängima vähem turniire, kuid hispaanlane ei taha mõista, et ta pole enam 20-aastane.

«Sel aastal me üritasime saada Nadalile mõistlikku kalendrit. Sel hooajal ei mänginud ta nii palju kohtumisi võrreldes varasemate aastatega,» rääkis Moya Ameerika tenniseväljaandele tennisworld.

«Me üritame teda veenda mõnedes asjades koos kogu meie meeskonnaga. Tema arvates on ta siiani 20-aastane ja ta tahab osaleda igal turniiril igas paigas mis vähegi võimalik. Tegelikult ta mitte ei taha ainult osaleda vaid loomulikult anda endast 100% ja võita kõike mis võimalik,» kurtis Moya oma muret.

«Sellises vanuses pole see kahjuks võimalik. Me üritame Rafaeli aidata igal võimalikul moel. Üritame tuua talle mõned uued võtted ka mängustiili juurde. Peame USA lahtistel keskenduma omadele asjadele ja Rafael üritab igas mängus endast maksimumi anda nagu tavaliset,» rääkis Moya.

Nadal jõudis USA lahtistel tennisemeistrivõistlustel neljandasse ringi, kui alistas kolmandas ringis Karen Hatšanovi.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles