Messi ei mahtunud ka FIFA aasta parimate mängijate valikul kolme parema hulka

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pettunud Lionel Messi
Pettunud Lionel Messi Foto: Stanislav Krasilnikov / Stanislav Krasilnikov/TASS/Scanpix

FIFA tegi teatavaks kolm mängijat, kes kandideerivad FIFA aasta parima mängija tiitli peale sellel hooajal. Lionel Messit tabas FIFA parima mängija valikul sama saatus, mis UEFA parima mängija valimiselgi – ta ei jõudnud isegi kolme parema hulka.

Sel aastal kandideerivad mõlema jalgpalliorganisatsiooni parima mängija valimisel tiitli nimel samad kolm mängijat: Madridi Reali keskväljamootor Luka Modric, Juventusesse siirdunud Cristiano Ronaldo ja Liverpooli särgis suurepärase hooaja teinud Mohamed Salah.

Jalgpallieksperdid peavad seda lahingut siiski pigem duelliks viimase kahe hooaja võitja Ronaldo ning MMi parimaks mängijaks valitud Luka Modrici vahel. Kuigi Salah lõi hooajaga 44 väravat, ei suutnud ta Egiptuse koondisega MMil midagi korda saata ning lisaks kaotas ka Meistrite liiga finaalmängu.

Eelmisel nädalal valiti ära UEFA aasta parim mängija, kelleks sai Luka Modric. Selline asi tekitas paljudes Ronaldo austajates suurt viha, kuid väidetavalt sai otsustavaks see, et Ronaldo ei suutnud Portugali koondisega MMil väga häid tulemusi näidata.

FIFA aasta parimad mängijad kuulutatakse välja 24. septembril Londonis. Lisaks parimale meesmängijale valitakse ka parim naismängija, parim treener, ilusaim värav, parim väravavaht ja kõige vingemad fännid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles