Suarez ootab Pogba'd Barcelonasse: sellise kvaliteediga mängija on alati oodatud

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suarez ja Pogba üksteise vastu mängimas ajal, kui Pogba kuulus veel Juventuse koosseisu.
Suarez ja Pogba üksteise vastu mängimas ajal, kui Pogba kuulus veel Juventuse koosseisu. Foto: KAI PFAFFENBACH / REUTERS

Luis Suarez ootab, et Paul Pogba ühineks Barcelonaga, kuna prantslasel on Barcelonaga võimalus võita hulga rohkem tiitleid, kui Unitedis mängides.

Pogba aeg Manchester Unitedis on möödunud üle kivide ja kändude. Eelmisel hooajal ei saanud ta kohati isegi põhikooseisu kohta ning tema suhted meeskonna peatreeneri Jose Mourinhoga pole olnud kuigi head. Seetõttu on ka prantslane ise maininud, et on huvitatud klubivahetusest.

Kuigi üleminekuperiood on nüüdseks lõppenud ja Pogba jäi Unitedisse, on siiski võimalus, et juba sel talvel ühineb prantslane Barcelonaga, kuna meeskond näitab Pogba vastu üles endiselt huvi. Ka meeskonna ründaja Suarez usub, et Pogba võiks nende meeskonnaga ühineda.

«Ma arvan, et ta soovib võidelda rohkemate tiitlite eest, kui ta praegu seda teeb. Ta küll ei ole otseselt Barcelona tüüpi mängija, aga sellise kvaliteediga mängumehed on alati meie meeskonda oodatud. Pogba on keskväljal täielik maailma tipp, tal on tohutult kvaliteeti,» vahendab Yahoo Suarezi sõnu.

Lisaks rääkis Barcelona ründaja, et ta oli tõsiselt üllatunud, et teine prantslane Antoine Girezmann otsustas jääda Madridi Atleticosse selle asemel, et Barcelonaga ühineda: «See oli minu jaoks väga suur üllatus, arvestades, mida räägiti tema ülemineku kohta. Samas on igal mängijal õigus ise otsustada ja tema otsust tuleb austada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles