David Beckham avalikustas oma jalgpallimeeskonna nime ja värvid

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Beckham
David Beckham Foto: AFP / Scanpix

David Beckham loob endale USA jalgpalli kõrgliiga (MLS) meeskonna, mis väidetavalt alustab liigas mängimist 2020 aastal.

BBC andmetel saab Beckhami meeskonna nimeks Inter Miami FC. Avalikustatud on ka meeskonna värvid, milles on roosa, must ja valge. Lisaks on avalikustatud ka meeskonna vapp, millel on kujutatud kahte flamingot ning päikest, millel on seitse päikesekiirt Beckhami karjääri austuseks (Beckham kandis mängusärki numbriga seitse).

«See on minu ja meie meeskonna jaoks väga tähtis päev. Me teeme koos uue sammu edasi ja tänane päev on ajaloolise tähtusega Inter Miami meeskonnale,» rääkis Beckham.

Haldav omanik Jose Mas oli samuti uhke: «Meie linn ja meie linna toetajad on õnnelikud, et saame Miami linna heast küljest taas näidata. Meeskonna nimi austab linna ja näitab seda, kes me tegelikult oleme.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles