Barrichello: loodan, et olen parem valik kui Räikkönen

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rubens Barrichello
Rubens Barrichello Foto: SCANPIX

Rubens Barrichello loodab, et Williams eelistab teda järgmisel hooajal Kimi Räikkönenile.

Kuluaarides on räägitud, et Williams teatab lepingust Räikköneniga sel nädalavahetusel Abu Dhabis.  39-aastane brasiillane avaldas, et ei lase end kuulujuttudel häirida.

«Palju jutte on olnud. Usun, et nad (Williamsi bossid) räägivad mulle tõtt ja tõde on see, et kuulujutud on palju suuremad kui reaalsus,» ütles Barrichello. «Pean vaid ootama ja lootma parimad. Usun, et nad ei valeta mulle.»

Barrichello sõnul ootab ta meeskonna juhtide kõnet, et saab samas positsioonis jätkata. Seni pole seda kõnet aga tulnud.

«Kui aus olla, siis ma pole kunagi Kimiga rääkinud. Isegi kui ta võidu sõitis, siis ta ei rääkinud minuga,» sõnas Barrichello kibedalt. «Usun, et tal on meeskonnaga tegelikult väga vähe läbirääkimisi olnud.»

Lõpetuseks ütles Barrichello: «Ma ei saa Kimi kohta midagi halba öelda. Ma vaid loodan, et olen Williamsi jaoks parem valik.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles