Tiimijuht paljastas: meil on ukse taga kümnemeheline järjekord

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brendon Hartley, Toro Rosso
Brendon Hartley, Toro Rosso Foto: James Moy / James Moy Photography/PA Images

Red Bulli vormel-1 tiimi nõustaja Helmut Marko sõnul on nende tütarvõistkonna Toro Rosso sõitjakohtadele mitu kandidaati.

«Meil on ukse taga kümnemeheline järjekord,» sõnas Marko.

Tänavu Toro Rosso rooli keeravatest meestest siirdub Pierre Gasly järgmiseks aastaks Red Bulli, Brendon Hartley jätkamine on aga küsimärgi all. «Kui ta tahab meil edasi sõita, siis peab ta hooaja lõpus oma taset tõstma,» lausus Marko.

Toro Rossoga on seostatud vormel-3 sarjas sõitvat Dan Ticktumit, kuid 19-aastane britt ei kogu superlitsentsi piisavalt punkte ka siis, kui peaks sügisel klassi meistriks tulema.

Samuti ihkavad kohta Toro Rossos venelane Daniil Kvjat, vormel-e meister, prantslane Jean-Eric Vergne, poolakas Robert Kubica ning Mercedese ringi kuuluv Esteban Ocon, kelle üleminekut peetakse siiski ebatõenäoliseks. «Vormel-1 sarjas on kõik võimalik,» jättis Marko ka prantslasele ukse lahti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles