Mäkinen: küsisin Grönholmilt, kas talle sõidukombinesoon läheb veel selga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tommi Mäkinen.
Tommi Mäkinen. Foto: TGR

Väljaanne Autosport teatas, et kahekordne maailmameister Marcus Grönholm võib järgmisel aastal Toyota roolis osaleda Rootsi rallil.

«See oli minu ja ajakirjanik David Evansi omavaheline spekulatsioon, et Grönholm Rootsi rallile kutsuda,» sõnas Toyota tiimipealik Tommi Mäkinen. «Mõtlesime, et kas see oleks huvipakkuv idee ja leidsime, et oleks küll.»

Autsport kirjutas ka, et 2000. ja 2002. aasta maailmameister, 50-aastane Grönholm oli juba mullu lähedal Rootsi rallil osalemisele. «Meil ei olnud selleks võimalusi, sest polnud piisavalt masinaid,» lükkas Mäkinen selle jutu ümber.

Mäkinen tõdes, et Grönholmiga pole Rootsi ralli teemadel räägitud. «Grönholm saatis mulle tekstisõnumi, et sellised jutud on liikvele läinud,» lausus Mäkinen. «Ma polnud aga uudiseid lugenud ja kui seda tegin, siis saatsin Bossele (Grönholmi hüüdnimi - toim.) vastuse küsimusega, et kas sul sõidukombinesoon ikka läheb veel selga. Ta vastas, et läheb küll. Lõpuks läks meie vestlus lihtsalt lõõpimiseks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles