Tartu võrkpallinoored pääsesid karikavõistluste finaalturniirile

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall.
Võrkpall. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Premium7/Salva Tartu poiste ja tüdrukute võistkond pääsesid Eesti karikavõistluste finaalturniirile.

Mõlemad võistkonnad mängisid oma tsooniturniiri Rakveres.

Poeglaste võistond suutis end edasi murda viieliikmelisest alagruppist. Kõigepealt võideti kindlalt 2:0 Kohila VK ja Tallinna Kalevi esindusi ning siis pingelisemas mängus 2:1 VK Tats. Päeva viimases kohtumises mängiti kohaliku Rakvere SK-ga. Kuna mõlemad võistkonnad olid edasipääsu juba kindlustanud, siis toimus kohtumine pingevabas õhkkonnas ja mänguaega said kõik. Rakverel õnnestus kohtumine 2:1 võita.

Treener Hendrik Rikand sõnas: «Hea, et vaatamata vaimse ja mängulise liidri Silver Vaino puudumisele, kes pidi paar päeva varem minema pimesoole lõikusele, suutsime ikkagi näidata küllaltki korraliku mängu ja täitsa eesmärgi pääseda I finaalgruppi. Eriti kiidaks Meelis Pihlapi panust, kes suutis Silveri asemel rünnakuid edukalt lõpetada».

Poisid osalevad nüüd 9-11. detsembril Viljandis toimuval I finaalis, kus vastasteks on: Viljandi SK, Rakvere SK, Narva SK Energia, VK Täht, Hiiumaa VK, SA Põltsamaa Sport SK ja Valga VK Viktooria.

Premium7/Salva Tartu poisid mängisid koosseisus: Sten Trahv, Meelis Pihlap, Marten Tamm, Egert Plank, Magnar Vares, Roland Pajuleht ja Jan Kulbin. Treener Hendrik Rikand.

Tüdrukute võistkond mängis neljaliikmelises alagrupis ja alistas kõik vastased peale Rakvere SK. Treener Margit Keerutaja sõnul olid tüdrukud tublid ja I finaalturniirile pääs teeb head meelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles