Taani amatöörjalgpalluritest koosnenud koondise treener: see on mu elu parim kaotus!

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Jensen
John Jensen Foto: RADOVAN STOKLASA / REUTERS

Taani jalgpallikoondise peatreeneriks määratud John Jensen seisis silmitsi keerulise probleemiga, kui kogu Taani jalgpallikoondis loobus riigi esindamisest. Kokku kutsutud amatöörmeeskond kaotas aga maailmatasemel mängivatele Slovakkia jalgpalluritele vaid 0:3.

Segadus koondise liikmete ja alaliidu vahel paisus tüliks, mis viis selleni, et kõik meeskonna põhitegijad otsustasid koondise esindamisest loobuda. Seejärel pandi Taani koondis kokku amatööridest võistkonna, kes mängivad igapäevasel Taani tugevuselt kolmandas või madalamas liigas, lisaks neile kuus saalijalgpallurit.

«Meil oli täna 24 kangelast, kes kutsuti vaid 48 tundi enne mängu algust kokku, et  esindada Taani koondist. Kõik nad mängivad võrreldes Slovakkia mängijatega ülimalt madalates liigades. Olen šokeeritud ja uhke kõikide nende mängijate üle, kes kohale tulid,» rääkis Jensen.

«See meeskonnavaim mille nad tänaseks õhtuks saavutasid oli uskumatu ja samuti ka see, millega nad väljakul hakkama said. Ma ei unusta seda kaotust mitte kunagi, see on mu elu parim kaotus,» oli Jensen südamest õnnelik meeskonna üle.

Siiski pole see veel antud koondise jaoks kõik, kuna Taani koondisel tuleb kohtuda veel ka Walesiga, kelle koosseisus jooksevad tõenäoliselt platsile ka Gareth Bale ja Aaron Ramsey.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles