Siim-Sander Vene: olukord nõudis kiiret reageerimist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim-Sander Vene
Siim-Sander Vene Foto: Sander Ilvest

Eesti korvpallikoondise liider Siim-Sander Vene teatas, et on sõlminud lepingu Hispaania kõrgliiga klubi Basquet Manresaga. Lepingu pikkuseks on esialgu poolteist kuud.

Kuna Vene sai klubis koha vigastada saanud ääremängija Justin Doellmani asemel, pidi ta kiiresti otsustama ning seetõttu ka koondise ettevalmistuslaagri katkestama. Vene lendas Hispaaniasse eile õhtul ning läbib enne lepingu lõplikku allkirjastamist meditsiinilise kontrolli, kirjutab Basket.ee.

«Loomulikult on mul kahju ootamatult koondise juures lahkuda. Olin valmis enda panuse eelseisvates MM-valikmängudes andma, kuid olukord nõudis kiiret reageerimist. Olin terve suve pakkumist oodanud ja raske oleks olnud ära öelda,» kommenteeris Vene olukorda.

Manresa mängis eelmisel hooajal Hispaania esiliigas (LEB Oro), kuid lõpetas hooaja teisel kohal ning teenis taas võimaluse mängida kõrgliigas. Klubi on 1998.aastal kroonitud ka Hispaania kõrgliiga meistriks. Esimese ametliku kohtumise ACB liigas peab klubi juba 30.septembril kui minnakse vastamisi Movistar Estudiantesi meeskonnaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles