Video: Brasiilia väravavaht jäljendas iidolit ning lõi iluvärava

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ceara väravavaht Everson.
Ceara väravavaht Everson. Foto: Instagram

Brasiilia jalgpalli kõrgliigas alistas Ceara 2:1 Corinthiansi. Mängu avavärava lõi karistuslöögist Ceara väravavaht Everson.

Everson lõi värava 19. minutil. Ceara 2:0 värav sündis 57. minutil omaväravast, Corinthiansi ainsa värava lõi Jadson Roger 72. minutil.

28-aastase Eversoni jaoks oli tegu Brasiilia kõrgliiga debüütväravaga. Tema üks lemmikjalgpalluritest on aga väravavaht Rogerio Ceni, kes lõi oma karjääri jooksul São Paulo eest 575 mängus 65 väravat.

«Ma ootasin seda momenti kaua ning püüdsin palli taga võimalikult keskendunud olla. Enne löögi sooritamist pidin ootama rohkem kui minuti. Tänu jumalale tabasin palli perfektselt ning viisin oma meeskonna juhtima,» ütles Everson pärast mängu.

Brasiilia kõrgliigas hoiab Ceara 23 mängu järel 23 punktiga 18. kohta, Corinthians on 23 mänguga kogunud 30 punkti ning asub tabelis kaheksandal kohal. Liiga liider on 46 punktiga Internacional.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles