Citroen jahib Ogier'd ja Tänaku tiimikaaslast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Ogier ja Julien Ingrassia 2010 aastal Jaapani MM-rallil. Ogier võttis Jaapanis oma elu teise MM-etapivõidu.
Sebastien Ogier ja Julien Ingrassia 2010 aastal Jaapani MM-rallil. Ogier võttis Jaapanis oma elu teise MM-etapivõidu. Foto: Shuji Kajiyama / AP

Citroeni WRC meeskond soovib järgmisel aastal tiimis sõitmas näha prantslast Sebastien Ogier'd, Esapekka Lappit ja Cragi Breeni.

Kui Citroeni rallitiimi huvi valitseva maailmameistri Ogier vastu on kestnud juba pikemat aega, siis nüüd üritatakse Toyota meeskonnast aktiivselt hankida soomlast Lappit, kelle mänedžeri Erik Veiby sõnul on tema hoolealune saanud lepingupakkumise oma seniselt tööandjalt. «Meil on laual Toyota pakkumine,» ütles Veiby. «Me oleme pidanud läbirääkimisi ka teiste meeskondadega, kuid pole kuhugi allkirju andnud.»

Praegu keeravad Citroeni rooli iirlane Breen ja norralane Mads Östberg. Osadel etappidel on meeskonda esindanud ka prantslane Sebastien Loeb ning Prantsusmaa tiimis hooaega alustanud britt Kris Meeke on meeskonnast juba vallandatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles