Endine Flora ründaja asus juhendama Šotimaa klubi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jonatan Johansson
Jonatan Johansson Foto: Jon Super / AP

Endine Soome jalgpallikoondise ja Tallinna Flora ründaja Jonatan Johansson asus Šotimaa esiliigaklubi Greenock Mortoni peatreeneriks.

Soomlasega kahe aasta pikkuse lepingu sõlminud Morton vajas kohe hooaja alguses uut juhendajat, sest Ray McKinnon siirdus Mortoni rivaali Falkirki.

Johansson on juba Mortonis töötanud, kui oli 2011. aasta märtsis klubi noortemeeskonna abijuhendaja. Mullu tegutses mees Glasgow Rangersi teise treenerina.

43-aastane Johansson on klubitasandil lisaks Florale esindanud Pargas IF-i, Turu TPS-i, Glasgow Rangersit, Charlton Athleticut, Norwich Cityt, Malmö FF-i, Edinburghi Hibernianit ja St. Johnstone'i. Soome koondist esindas ta 106 kohtumises, kus lõi 22 väravat.

Morton hoiab Šotimaa esiliigas nelja vooru järel seitsme punktiga viiendat kohta, kõik mängud kaotanud Falkirk on viimane ehk kümnes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles