Solvunud Ronaldo õnnitles Modricit

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luka Modric.
Luka Modric. Foto: HANNAH MCKAY / REUTERS

UEFA aasta parimaks jalgpalluriks valitud Luka Modrici sõnul edastas auhinnast ilma jäänud Cristiano Ronaldo talle õnnitlussõnad.

Ronaldo jättis teatavasti UEFA auhinnagalale, mis oli ühtlasi UEFA Meistrite liiga alagrupi loosimisüritus, ilmumata. Põhjuseks asjaolu, et UEFA parimaks mängijaks valiti Modric, mitte tema.

Küll aga õnnitles Juventuse ründaja oma endist meeskonnakaaslast. «Mul on Ronaldoga head suhted ning need jäävad heaks. Minu jaoks on individuaalsed auhinnad tähtsad, kuid need ei ole mulle kinnisideeks,» ütles Modric.

«Oleme sellest juba Ronaldoga rääkinud ning ta õnnitles mind. Ta ütles, et ta on õnnelik ning ma väärisin seda auhinda,» jätkas Modric.

Ilma auhinnata Ronaldo tänavu aga ei jäänud, sest ta valiti UEFA poolt aasta parimaks ründajaks. Lisaks valiti tema Meistrite liigas löödud käärlöök aasta ilusaimaks väravaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles