Fotod: Serena Williamsi kõige hulljulgemad kostüümid läbi aastate

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serena Williams 1992. aastal.
Serena Williams 1992. aastal. Foto: twitter

Serena Williams on suurepärane tennisist ning seda jätkuvalt ka 36-aastasena. Seda tõestab ilmekalt fakt, et ta jõudis tänavu teist korda suure slämmi turniiri finaali, kui alistas USA lahtistel Anastasija Sevastova 6:3, 6:0. 

Kuid lisaks mänguoskusele on Williamsile meeldinud tähelepanu püüda ka oma silmapaistvate kostüümidega. Järgnevalt toomegi teieni mõned kõige hulljulgemad/lõbusamad kostüümid, mida Williams tenniseväljakul kandnud on.

USA lahtised 2018

Tänavustel USA lahtistel kannab Williams violetset balletiseeliku hõnguga kostüümi. Tennise mängimist see tal ei sega, sest Williams on endale kindlustanud koha finaalis.

Foto: Lev Radin/Pacific Press/SIPA / Lev Radin/Pacific Press/SIPA

Prantsusmaa lahtised 2018

Prantsusmaa lahtistel kandis Williams Batmani kostüümi, mis tekitas palju vastukaja. End superkangelasena tunda soovinud ning väga liibuvat tennisekostüümi kandnud Williams seda järgmisel aastal enam selga panna ei tohi, sest turniiri korraldajad keelasid selle ära. 

Foto: CHRISTOPHE SIMON / AFP

USA lahtised 2014

Just sellises leopardimustriga võistlusvormis astus Williams väljakule neli aastat tagasi USA lahtistel. Vastaseks oli tal selles neljanda ringi mängus ei keegi muu kui Kaia Kanepi. Toona oli tema võit kindel – 6:3, 6:3. Ühtlasi on tegu seni viimase korraga, kui Williams USA lahtiste võidukarika pea kohale tõstis.

Foto: CHRIS TROTMAN / AFP

Treeningkostüüm 1992. aastast

Isegi enne sponsorlepingut Nike’iga meeldis Williamsile teistest erinev välja näha. Sellel fotol on Williams 11-aastane.

Foto: twitter

Austraalia lahtised 2016

Kaks aastat tagasi võistles Williams Austraalia lahtistel kollases kaheosalises kostüümis. Oma riietumisvalikut selgitas ta järgnevalt: «Tahtsin tenniseväljakule tuua noorust ning lõbu.»

Foto: XINHUA/SIPA / XINHUA/SIPA

Williamsi kostüümivalik läbi aastate

See fotokollaaž hõlmab endas pilte Williamsi kõige vingematest võistlusriietustest vahemikus 1998 - 2018.

Foto: STF / AFP
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles