Paul Pogba: kuulujutud minu lahkumise osas ei vaibu kunagi

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Pogba.
Paul Pogba. Foto: Matt McNulty / Sportimage / PA Images / Scanpix

Manchester Unitedi poolkaitsja Paul Pogba usub, et kuulujutud ja arutelud tema tuleviku kohta Unitedi särgis ei vaibu mitte kunagi.

25-aastast prantslast seostati suvel oma vana koduklubi Juventusega, aga ka Hispaania suurklubi Barcelonaga. Siiski ei suutnud kumbki klubi teha piisavaid pingutusi, et Pogba oma ridadesse meelitada ja nii jäi sellel üleminekuperioodil klubivahetus toimumata.

Kuna aga Pogba läbisaamine Unitedi peatreeneri Jose Mourinhoga ei paista paranevat, on siiski erinavaid jutte liikumas, millele ka prantslane ise vürtsi lisab. «Kes teab, mis järgnevate kuude jooksul juhtuma hakkab,» lausus Pogba vaid mõned päevad tagasi.

«Mina ei ole see kes rääkima peab. Minu ülesanne on teha oma tööd jalgpallurina hästi ja töötada oma kehalise võimekuse kallal. Kuna ma jõudsin MMilt hilja tagasi, näen ma palju vaeva, et mängida nii hästi kui võimalik,» rääkis Pogba BBC-le.

Kui Pogba käest küsiti seoses suhetega Mourinhoga lausus prantslane: «Meil on tavaline treeneri ja mängija vaheline suhe. Ühte asja ma luban teile – ma annan endast alati 100%, ükskõik millise treeneri all ma mängin. Ma ei saa teile kahjuks rohkem midagi rääkida.»

Seoses kuuljuttudega mis Pogba ümber liiguvad, arvas poolkaitsja, et neist tal pääsu ei ole: «Nii kaua kui ma Unitedi särgis Mourinho all mängin, käivad need kuulujutud ilmselt igavesti.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles