Postimehe video: kas mõistus sai täitsa otsa? Ringrajasõitja haaras keset sõitu vastase pidurist ja diskvalifitseeriti (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Itaalias, Misanos sõidetud mootorrataste ringrajasõidu MM-etapil demonstreeris Moto2 klassi võidusõitja Romano Fenati (Kalex) totaalset arulagedust.

Nimelt lõppes üks võitlusolukord Fenati ja teise itaallase Stefano Manzi (Suter) vahel nii, et mõlemad mehed sõitsid rajalt välja ja kaotasid positsioone. Fenati pidas juhtunut ilmselt teise mehe süüks ning otsustas kätte maksta.

Aga tegi seda täiesti arulagedal moel. Nimelt sõitis ta ühel sirgel Manzi kõrvale, sirutas käe välja ja vajutas rivaali pidurit. Õnneks Manzi ei kukkunud. Kohtunike otsus oli kiire ja konkreetne - must lipp Fenatile.

Kohtunikud ei mõelnud pikalt ka lisakaristuse osas, sest lisaks tänasele diskvalifitseerimisele määrati MM-sarjas 19. kohal paiknevale Fenatile veel kaheks etapiks võistluskeeld. 

Tegemist oli tänavuse Moto2 MM-sarja esimese diskvalifitseerimisega. Tänase etapi võitis itaallane Francesco Bagnaia (Kalex), kes on ka MM-sarja üldliider.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles