Mait Patrail tõusis Bundesliga söödutabelis neljandaks

Ott Järvela
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TSV Hannover Burgdorfi vasaksisemine Mait Patrail.
TSV Hannover Burgdorfi vasaksisemine Mait Patrail. Foto: Susanne Hübner, Susanne Huebner / imago/Hübner / Scanpix

Euroopa tugevaimas käsipalliliigas ehk Saksamaa Bundesligas mängiti eelmisel nädalal kaks vooru ning nii Mait Patraili kui ka Rasmus Otsa koduklubid said tabelisse juurde võidu ja kaotuse.

Patrail ja Hannover said kolmapäeval hooaja esimese kaotuse, kui võõrsil alistuti kõige napimalt 26:27 (13:18) Göppingeni Frisch Auf!-ile. Eestlase arvele jäi kaks väravat ja kaheksa resultatiivset söötu. Pühapäeval naasti võitude teele, olles kodus 30:25 (14:12) üle TSV GWD Mindenist. Patrail kogus värav-pluss-sööt arvestuses jälle kümme punkti, sel korral 5+5. Bundesliga assisteerijate tabelis on Patrail 16 tulemusliku sööduga neljandal kohal.

Hea partii tegi Bergischer HC väravasuul Rasmus Ots, kes kolmapäeval mängis üle poole tunni ja sai kirja viis tõrjet protsendiga 28 kui BHC alistas kodus HC Erlangeni 35:26 (19:14). Pühapäeval jäid Otsa mänguminutid 16,5 peale, tõrjeid kogunes kaks ning BHC kaotas mullusele liiga neljandale SC Magdeburgile 27:32 (11:15).

Patraili klubi TSV Hannover-Burgdorf on kuue punktiga neljandal ja Otsa tööandja Bergischer HC nelja silmaga seitsmendal kohal. Täisedu kaheksa punktiga moodustavad esikolmiku Rhein-Neckar Löwen, SC Magdeburg ja SG Flensburg-Handewitt.

Astme võrra madalamal, 2. Bundesligas jäi eestlaste panus tagasihoidlikuks. Karl Toom kätt valgeks ei saanud, kuid TV Emsdetten alistas kodusaalis HC Rhein Vikingsi 25:23 (13:13). Dener Jaanimaa viskas kaks väravat ja andis ühe söödu TuS N-Lübbecke napis 26:27 (16:16) võõrsilkaotuses Hageni VfL Eintrachtile. Nii Emsdettenil kui Lübbeckel on kahe vooru järel kirjas võit ja kaotus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles