Soome - Eesti mängu kohtunikke hindab väga kuulus inspektor

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome - Eesti mängul kohtunike vaatlejana töötav Mike Riley (paremal) 2009. aastal Premier League'i kohtumist vilistamas. Kohtunikult pärivad aru Tim Cahill (Everton) ja Rio Ferdinand (Manchester United).
Soome - Eesti mängul kohtunike vaatlejana töötav Mike Riley (paremal) 2009. aastal Premier League'i kohtumist vilistamas. Kohtunikult pärivad aru Tim Cahill (Everton) ja Rio Ferdinand (Manchester United). Foto: PAUL THOMAS / AP

Teisipäevast Soome - Eesti Rahvuste liiga kohtumist teenindab Iisraeli kohtunikebrigaad eesotsas peakohtuniku Orel Grinfeldiga, keda vaatleb väga nimekas inspektor - endine Premier League'i tippkohtunik Mike Riley.

Augustikuus 37. sünnipäeva tähistanud Grinfeld on olnud FIFA kategooria kohtunik aastast 2012. Oma debüüdi Euroopa liiga alagrupiturniiril tegi ta 2015-16 hooajal.

Tänavusest hooajast on tal ette näidata kaks eurosarja (kvalifikatsiooniturniiri) kohtumist. 8. augustil oli vilemeheks Thessaloníki PAOK – Moskva Spartak kohtumises (Meistrite liiga eelring) ning 23. augustil mõistis ta õigust Norras Rosenborg – Shkëndija mängus.

Eelmisel hooajal oli Grinfeld Euroopa liiga alagrupiturniiril kohtumiste AC Milan – HNK Rijeka, Lyoni Olympique – Everton ja Hoffenheim – Razgradi Ludogorets mängude kohtunik.

Teisipäeval on abikohtunikeks Divr Shimon ja Roi Hassan, lisakohtunikena teenindavad matši Erez Papir ja Ziv Adler ning neljas kohtunik on Idan Yarkoni.

Kohtunike tegevust hindab endine tippkohtunik Mike Riley, kes teenindas Premier League’i kohtumisi aastatel 1996-2009 ja on praegu Inglismaa professionaalsete jalgpallikohtunike kogu tegevjuht.

Soome – Eesti mäng algab 11. septembril Turu Veritase staadionil kell 21.45.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles