Mercedese pealik astus Sebastian Vetteli kaitseks välja

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toto Wolff.
Toto Wolff. Foto: XPB / XPB Images/Press Association Images

Mercedese vormel 1 meeskonna juht Toto Wolff sõnas, et kriitika Ferrari esisõitja Sebastian Vetteli suhtes pole õiglane. Lisaks jagas Wolff kiidusõnu oma hoolealuse Lewis Hamiltoni suunas.

Vettel kaotab MM-sarjas Hamiltonile juba 30 punktiga, kuid sakslane on rumalate eksimustega ära andnud palju väärtuslikke punkte. Kodupubliku ees Saksamaal katkestas Vettel enda sõiduvea tõttu esikohalt ja Ferrari kodurajal Itaalias teenis ta kõigest neljanda koha punktid, sest põrkas avaringil Hamiltoniga kokku – Hamilton jätkas teisel kohal, Vettel langes sõitjaterivi lõppu.

«Ma ei ole täiesti neutraalne, aga minu jaoks on Lewis viimaste aastate parim sõitja,» rääkis Wolff vormeliportaali PlanetF1 vahendusel. «Leian, et kriitika Sebastiani suhtes pole päris õiglane. Kui on võimalik võita, siis vajadusel teeb ta seda agressiivselt. Aga ärme unusta, et ta on neljakordne maailmameister. Peame seda aktsepteerima,» jätkas Wolff.

Hamilton on käimasoleval hooajal teeninud kuus, Vettel aga viis etapivõitu. Järgmine etapp kuninglikus vormelisarjas peetakse eeloleval nädalavahetusel Singapuris. MM-sarja üldarvestus (14/21): 1. Hamilton 256p, 2. Vettel 226p, 3. Kimi Räikkönen (Ferrari) 164p, 4. Valtteri Bottas (Mercedes) 159p.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles