Kanepi loovutas WTA edetabelis kõvasti kohti vaatamata korralikule tulemusele USA lahtistel

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi
Kaia Kanepi Foto: ELSA / AFP

Täna avaldati uus WTA tennise maailma edetabel, mis sisaldab endas USA lahtiste meistrivõistluste punkte. Vaatamata heale turniirile tuli Kaia Kanepil sel korral kohti kõvasti loovutada.

Kanepi tee USA lahtistel sai otsa alles neljandas ringis, kui alistamatuks jäi lõpuks finaalis kaotanud Serena Williams. Kuna aga Kanepi jõudis eelmisel aastal USA lahtistel kogunisti veerandfinaali, siis uuendatud edetabelis kajastub selle veerandfinaali asemel nüüd selle aastane neljandasse ringi jõudmine, mis tähendab, et punkte jäi Kanepil vähemaks.

Selle tõttu on Kanepi uus edetabelikoht võrreldes eelmisega 13 koha võrra kehvem – eestlanna leiab nüüd tabeli 57. positsioonilt. Anett Kontaveidi edetabelikoht seoses USA lahtistega ei muutunud, tema jätkab endiselt 27. kohal.

Maailma esinumbrina jätkab endiselt Simona Halep, kelle teekond USA lahtistel sai otsa juba esimeses ringis, kui rumeenlannal tuli tunnistada Kanepi paremust. Maailma teine reket on Caroline Wozniacki ja kolmas Angelique Kerber. USA lahtised võitnud Naomi Osaka tõusis tabelis nüüdseks kogunisti seitsmendale positsioonile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles