Rapla korvpallimeeskond täiendas ridu järjekordse ameeriklasega

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hunter Mickelson
Hunter Mickelson Foto: https://twitter.com/LegiaKosz

Rapla korvpallimeeskond täiendas oma ridu möödunud hooajal Poola meistriliigas mänginud 208cm pikkuse ameeriklase Hunter Mickelsoniga.

26-aastane Mickelson mängis oma esimesed kaks ülikooli hooaega Arkansases ja viimased kaks tippülikoolis Kansases, millest viimases oli tema meeskonnakaaslaseks BC Kalev/Cramo ridadesse kuuluv Landen Lucas. Möödunud hooajal mängis ameeriklane Poola meistriliigas Legia meeskonnas, kus 28 mängu keskmised näitajad olid 21,5 minutit, 11,5 punkti ja 5,8 lauapalli.

«Kui keegi oleks mulle paar aastat tagasi öelnud, et 2018/19 hooajal mängivad meil korraga meeskonnas Kentucky ja Kansase ülikoolide kasvandikud, oleks ma olnud meelitatud, aga oleksin seda väidet kindlasti pööraseks pidanud. Tegemist on USA üliõpilaskorvpalli lipulaevadega,» rääkis meeskonna mänedžer Jaak Karp. 

«Koolid koolideks, aga sellest olulisem on praegu, et Hunter oli möödunud hooajal korralik tegija tugevas Poola meistriliigas. Natuke naljaga pooleks öeldes loodame temast uut, aga veel kiiremat ja osavamat Thomas van der Marsi,» kirjeldas Karp uut mängumeest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles