Saksamaa koondis toob Eestisse NBA staarmängija

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dennis Schröder
Dennis Schröder Foto: Photographer:Andreas Gora / imago/Andreas Gora

Eesti meeste korvpallikoondis alustab 13.septembril MM-valikmängude otsustavat ringi Saku Suurhallis, kus vastaseks on Saksamaa. Täna avaldatud Sakslaste koosseisust leiab teiste seas ka NBA-s tagamängija Dennis Schröder.

Sakslased kuulusid G-alagruppi koos Serbia, Gruusia ja Austriaga, kus teenisid kuuest mängust kuus võitu. Nende resultatiivseim mees MM-valikmängudes on seni olnud uuest hooajast NBA klubi Oklahoma City Thunderi ridadesse kuuluv Dennis Schröder.

Küll ainult kahes mängus kaasa teinud mängujuht kogus võidumängudes Serbia ja Austria vastu keskmiselt 23 punkti, 4 lauapalli ja 3,5 söötu. Saksamaa meeskonna nimistus on veel teinegi NBA mees, Maxi Kleber, kes möödunud hooajal esindas Dallase Mavericksi värve. 

Eesti rahvuskoondise valmistub MM-valikmängudeks 13 mehega, kelleks on Rain Veideman, Martin Paasoja, Jaan Puidet, Tanel Kurbas, Mihkel Kirves, Saimon Sutt, Karl-Martin Kask, Indrek Kajupank, Kregor Hermet, Kristian Kullamäe, Maik-Kalev Kotsar, Rauno Nurger ja Sander Raieste.

Viimati mängisid Eesti ja Saksamaa 2016. aasta augustis, kui maavõistlusmängus jäid Saksamaa peale 71:66. Toona oli Eesti resultatiivseim Rain Veideman 13 punktiga.

Eesti kuulub MM-valikmängude teises ringis L-alagruppi koos juba tuttavate Kreeka ja Iisraeliga, lisandunud on ka Serbia, Saksamaa ja Gruusia. Alagrupist pääseb edasi kolm paremat, arvesse lähevad ka eelmise ringi tulemused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles