Kalev/Cramo sai hooaja esimeses kontrollmängus suure võidu

Toimetas Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hooajaeelne kontrollkohtumine: BC Šiauliai - BC Kalev/Cramo.
Hooajaeelne kontrollkohtumine: BC Šiauliai - BC Kalev/Cramo. Foto: BC Šiauliai / Facebook

Valitsev Eesti korvpallimeister Kalev/Cramo pidas esimese hooajaeelse kontrollmängu, kui alistas võõral väljakul mullu Leedu meistrivõistlustel veerandfinaali ja Balti liigas poolfinaali jõudnud Šiauliai meeskonna 106:82.

Kalev/Cramo resultatiivseimaks kerkis Kristjan Kitsing, kelle arvele kogunes 17 punkti. Kahekohalise punktisummani jõudsid veel Branko Mirkovic (16), Ivan Almeida, Kristjan Kangur (mõlemad 14), Reggie Lynch, Chavaughn Lewis (mõlemad 12) ja Landen Lucas (10).

Laupäeva varahommikul Leetu sõitnud BC Kalev/Cramo meeskond läks esimesele kontrollkohtumisele vastu kümne mehega. Eemale jäid Martin Dorbek ja Erik Keedus, kes paranevad vigastusest ning Maksim Salash, kes liitub meeskonnaga hiljem, kirjutab klubi oma koduleheküljel.

Mõlemad meeskonnad näitasid, et suvine ettevalmistusperiood on toonud viskekindluse, kuid kaitsemängus õlitatud koostöö veel puudub. Korviderohke esimese veerandaja võitsid võõrustajad 30:25. Punktiderohkeks kujunes ka teine veerandaeg, kus Kalev/Cramo arvele kogus 27 punkti Šiauliai 14 vastu. Poolajale mindi vastu Kalev/Cramo kaheksapunktilises eduseisus (52:44).

Kalev/Cramo hoog ei raugenud ka kolmandal veerandajal, kus näidati suurepärast ründekindlust, veerandaeg võideti 28:23. Viimane veerandaeg mängupilti muutust ei toonud. Kalev/Cramo võttis esimesest treeningmängust kindla võidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles