PM Turus. Klavani saatus endiselt lahtine, Vassiljev ilmselt taas algrivistuses

Andres Vaher, Turu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpallikoondise peatreener Martin Reim ütles äsjasel pressikonverentsil, et ta veel ei tea, kas ja kes laupäevaselt mängult Kreekaga puudunud meestest homme Soome vastu rivvi lisanduvad. See käis ka meeskonna kapteni Ragnar Klavani kohta.

«Õhtune treening näitab, millises seisus ta on. Kuna me pole vahepeal teinud ühtki tõsisemat treeningut ning keskendunud puhkamisele ja taastumisele, siis see käib kõigi pisivigastuste küüsis vaevelnud meeste kohta. Hakkame koosseisu kohta otsuseid langetama alles pärast seda,» lausus Reim Klavani, aga ka Joonas Tamme, Taijo Teniste, Ats Purje ja Enar Jäägeri kohta.

Küll andis Reim võrdlemisi selgesõnalise vihje, et Konstantin Vassiljev on homme rivis. «Kostja ei tulnud meie juurde õnneks vigastuse pealt. Nagu ta mängus Kreekaga meile kõigile näitas, on ta füüsiliselt tipp-topp seisus. Vahepealsete päevadega on ta saanud ka jõudu koguda. Samas on muidugi selge, et pikalt tipptasemel mängupraktikata olles toimub ka taastumine aeglasemalt. Seega ma ei tea, kas ta on seekord päris 90 minuti vormis.»

Soome jalgpallile jagus Reimil vaid kiidusõnu. «Kvaliteeti leidus neil juba varem piisavalt. Oli vaid aja küsimus, millal tulemused hakkavad tulema,» viitas peatreener asjaolule, et Soome on viimase aasta jooksul kaotanud 11 mängust vaid ühe. «Võib oodata midagi sarnast kui Kreeka vastu. Soome on samuti väga agressiivne ja jõuline meeskond, kes suudab kõrgelt survet avaldada.»

Ojamaa: oleksin treener, paneksin end vasakule

Mängus Kreekaga paremal äärel korraliku partii esitanud Henrik Ojamaa on varem lausunud, et eelistaks pigem mängida vasakul. Nüüd lausus ta enda positsiooni kohta: «Kui oleksin mängiv treener, paneksin end vasakule. Aga klubis olen samuti paremal mänginud ja sellega pole mingit probleemi. Suudan ka seal meeskonnale kasulik olla.»

Karol Mets ei arvanud, et koondis peaks turniiri nukra alguse järel mõtlema, et nüüd tuleb Soomet ilmtingimata võita. «Endale täiendavate pingete peale panemine ei ole kuigi tark mõte. Püüame näidata oma parimat mängu ja usun, et meis on piisavalt kvaliteeti Soome alistamiseks,» sõnas Klavani puudumisel kaitseliini liidri kohuseid täitnud Mets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles