Türgi rallil startiv Ken Torn: autos saab olema väga palav

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ken Torn - Kuldar Sikk
Ken Torn - Kuldar Sikk Foto: Karli Saul / SCANPIX

Sel nädalavahetusel stardib Türgi MM-rallil peale Ott Tänaku ka teine eestlane Ken Torn, kellele loeb kaarti Kuldar Sikk. Torni jaoks on see hooaja viimane etapp Juuniorite MM-sarjas.

«Kõik sellel hooajal sõidetud rallid on olnud minu jaoks uude. Kogu seda hooaega olen võtnud hea õppetunnina tuleviku jaoks. Minu kui noore sõitja jaoks on see olnud imeline kogemus sõita võidu samadel radadel, kus maailma tippsõitjadki,» võttis Torn senise hooaja positiivse poole kokku.

«Ma usun, et Türgi MM-ralli on väga hea ralli, kuid samas saab meil autos olema väga palav. Me peame kõigepealt nägema, kui rasked teed meid ees ootavad, et midagi täpsemat arvata, aga me anname endast parima, et hea tulemus teha,» lausus Torn.

JWRC sarja liider on rootslane Emil Bergkvist 88 punktiga, kellele Torn kaotab hetkel 38 punktiga. MM-sarja teisel kohal on teinegi rootslane Dennis Radström 74 punktiga ja kolmas on prantslane Jean-Baptiste Franceschi. MM-tiitli võitmiseks peab Torn võitma praktiliselt kõik katsed ning ka ralli, samas lootes, et Rootslased ebaõnnestuvad ja poodiumile ei jõua. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles