Video. Diego Maradona: ma pole juba viisteist aastat narkootikume tarvitanud

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diego Maradona
Diego Maradona Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA / CHINE NOUVELLE/SIPA

Argentina jalgpallilegend Diego Maradona asub juhendama Mehhiko tugevuselt teise liiga klubi Dorados de Sinaloa. Esimesel pressikonverentsil rääkis mees, et narkootikumid ei ole lahendus ning õnneks on ta nendest vaba olnud juba viimased viisteist aastat.

«Olen teinud oma elus palju vigu, aga nüüd olen ma valmis võtma enda kanda vastutuse treeneriametis,» rääkis Maradona esimesel ametlikul pressikonverentsil Dorados de Sinaloa peatreenerina.

«Ma sain oma sõltuvusest viisteist aastat tagasi jagu. Kui nad rääkisin minust, kui mängijast, kes kasutas dopingut, mõjus see mulle laastavalt,» rääkis Maradona ajast, kui teda süüdistati dopingu kasutamises.

«Tahtsin nüüd lastele rääkida, et narkootikumid olid need, mis viisid mind arengus pigem tagasi, aga jalgpallur peab suutma pidevalt edasi liikuda. Õnneks suutsin ma narkootikumidest vabaneda tänu oma tütardele,» seletas Maradona seda, mis on tema praegune mõte vaadates tagasi aega, kui ta narkootikume tarvitas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles