PM Turus. Vassiljev: meie realiseerimine on allapoole igasugust arvestust

Andres Vaher, Turu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev (paremal) riputas ühe palli teise järel Soome karistusalasse, kuid i-le jäi täpp alati panemata.
Konstantin Vassiljev (paremal) riputas ühe palli teise järel Soome karistusalasse, kuid i-le jäi täpp alati panemata. Foto: Tairo Lutter

Teist kohtumist järjest 90 minutit Eesti jalgpallikoondise mänguniite tõmmanud Konstantin Vassiljev tõdes, et palluritel on enesekriitilise analüüsi aeg ja koht.

«Peame olema teatud asjade suhtes ise kriitilisemad. Mõtlema olukordadele, kus me ei olnud head, mitte lihtsalt ütlema ja leppima, et vastane oli parem. Mingi tase meil on, aga meie realiseerimine oli allapoole igasugust arvestust, et võita taolist mängu,» kõlas Vassiljevi kokkuvõte Rahvuste liiga 0:1 kaotusele Soomes.

Kogenud poolkaitsja jätkas: «Jah, sellel on objektiivsed põhjused. Kahjuks ei saa meie ründajad praegu klubides palju mänguaega või ei löö piisavalt väravaid. Enesekindlusest jääb seetõttu ilmselt puudu. Praeguses seisus peame väga palju pingutama, et saaksime üldse löögi raami. Aga mõnikord tuleb see iseenesest.»

Ehkki tulemus oli sama, mis laupäeval kodus Kreeka vastu, hindas Vassiljev seekordse mängupildi paremaks. «Olime algusest peale palju rohkem mängus sees. Võrdne mäng oli. Soome oli lihtsalt rünnakul konkreetsem ja sealt tuli ka värav. Tegelikult oli see meie endi apsakas, mida ei oleks pidanud juhtuma. Ise üritasime ja üritasime, aga kahjuks ei saanud vist isegi kordagi väravale pihta (tegelikult üks löök läks raamide vahele - toim).»

Enda kahe 90-minutilise pingutusega jäi Vassiljev üldjoontes rahule. «Tänan Martin Reimi, et ta mind niimoodi usaldas. Püüdsin teha kõik, et ta ei peaks oma otsuseid kahetsema. Saime null punkti ja null väravat, muidugi on see halb, aga me kõik näeme kohti, kust areneda,» lausus ta. Isikliku tuleviku ja Poola kuuendasse liigasse naasmise kohta kostis aga: «Olen klubis toimuvaga juba leppinud. Lähikuudel ei muutu arvatavasti midagi. Aga olen rahul, et mu füüsiline vorm oli sedavõrd hea, mis lubas koondisemängudes end nii hästi tunda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles