MM-sarja liider Neuville sõlmis Hyundaiga pikaajalise lepingu

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thierry Neuville
Thierry Neuville Foto: Andre Lavadinho / imago/PanoramiC

Alates 2014. aastast Hyundais sõitev Thierry Neuville sõlmis Hyundaiga uue kolmeaastase lepingu.

«Olen uue lepingu üle väga õnnelik. Oleme meeskonnaga viimastel aastatel palju arenenud ning meeskonda jäämine on minu karjäärile kasulik. Meie meeskonda ümbritseb väga hea atmosfäär ning saan oma meeskonnakaaslastega väga hästi läbi,» ütles belglane pressiteate vahendusel.

«Praegu on minu fookus lõpetada tänavune hooaeg nii tugevalt kui võimalik ning kindlustada meile maailmameistritiitel,» jätkas ta.

Meeskonna pealik Principal Michel on samuti lepingu üle õnnelik. «Mul on tõesti hea meel, et Thierry ja Nicolas jätkavad meiega ka järgmisel kolmel hooajal. Nad on viimase viie aasta jooksul mänginud meie programmis ülitähtsat rolli,» ütles Michel.

Enne Türgi rallit on värske lepingu teeninud Neuville 172 punktiga MM-sarja liider. M-Spordis sõitval Sebastien Ogier’l on kogutud 149 punkti ja Ott Tänakul 136.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles