Itaalia kõrgliiga meeskond jätkab reeglite rikkumise tõttu liigas kahe miinuspunktiga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chievo mängijad hooaja avamängus Juventuse vastu
Chievo mängijad hooaja avamängus Juventuse vastu Foto: Insidefoto / imago/Insidefoto

Itaalia kõrgliiga meeskond Chievo sai ootamatult karistada reeglite rikkumise eest, mis tähendab, et meeskonnal on kõrgliiga tabelis nüüd kirjas miinus kaks punkt.

Chievo meeskond rikkus reegleid, kui nende avaldatud rahasummad mängijate ülemineku kohta Itaalia neljanda liiga meeskonna Cesenaga ei vastanud reaalsetele numbritele ja nii karistati meeskonda 200 000 euro suuruse trahviga.

Lisaks sellele sai meeskonna president Luca Campedelli kolme kuu pikkuse keelu tegutseda meeskonna presidendina. «Kaks meeskonda tegid muutusi oma mängijate registreerimise osas. Avalikult näitadati suuremaid ostusummasid, kui need tegelikult olid,» selgitas Itaalia jalgpalliliit olukorda.

Cesena osakaal tehingutes peeti ebatähtsaks, kuna meeskond kukkus pankroti tõttu kõrgliigas eelmisel hooajal välja. Küll aga peab Chievo jätkama nüüd kõrgliigas mängimist viimaselt kohalt kahe miinuspunktiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles