Video: Ferrariga liituv Leclerc alustas vabatreeningut seinasõiduga

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Charles Leclerc ja Kimi Räikkönen.
Charles Leclerc ja Kimi Räikkönen. Foto: XPB / XPB Images/Press Association Images

Järgmisest hooajast Ferraris sõitev 20-aastane Charles Leclerc loodab, et suudab juba järgmisel hooajal tiitli pärast võidelda. Enne seda tuleb tal aga Sauberis veel etappe sõita. Singapuri GP vabatreeningul ei suutnud ta aga end taltsutada ning sõitis vastu seina. 

«Minu viga, sõitsin seina,» ütles Leclerc raadio vahendusel.

Uue hooaja eel on Leclerc aga elevil. «Sel aastal on Ferraril auto, mis on võimeline tiitlit võitma. Kui sama on ka järgmisel aastal, siis otseloomulikult on minu eesmärk tiitel võita!»

«Ma ei tea, kas ma selle eesmärgi saavutan, kuid ma annan endast maksimumi. Olen näinud sel hooajal paljusid kahtlejaid, see on täiesti normaalne. Minu ülesanne on tõestada, et nad eksivad ning teha enda tööd parimal viisil,» jätkas Leclerc.

Kogemusi on mehel küll vähe, ent selle loodab ta korvata pealehakkamisega. «Kogemused on alati plussiks. Ma pean veel palju kasvama, kuid ma ei lähe Ferrarisse õppima. Võtan sellest hooajast veel maksimumi, kuid järgmisel hooajal on minu eesmärk teha suure meeskonna eest häid tulemusi,» ütles Leclerc.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles