Ragnar Klavan Postimehele: Meistrite liiga tõestas, et Itaalia liiga on tõusuteel

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pilt videost

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani esitused tema värske koduklubi Cagliari Calcio ridades jõuavad juba alates pühapäevast otsepildis Eesti televaatajateni. Esimeses Kanal 12 ja Postimehe Serie A ülekandes on võimalik näha Cagliari Calcio ja seitsmekordse Meistrite liiga võitja AC Milani kohtumist.

Klavani sõnul on Itaalia kõrgliiga oma madalseisu minetanud ning taas tõusuteel. «Seda näitas ka see, et Liverpool mängis mullu Meistrite liiga poolfinaalis AS Romaga,» ütles Klavan.

Itaalia liiga on Klavani jaoks põnev ning ta loodab, et samamoodi suhtub Itaalia liigasse ka Eesti televaataja. «Mul on hea meel, et Eesti televaatajal on võimalik nüüd Serie A-d jälgima hakata.»

Nüüd on koondisepaus läbi ning Klavan on taas liitunud koduklubi treeningutega. Lisaks jalgpallile peab ta veel kõvasti vaeva nägema ka itaalia keele õppimisega. «See tuleb nüüd tõsisemalt kätte võtta,» lubas ta.

Kõiki Serie A ülekandeid näitavad paralleelselt Postimees ja Kanal 12 HD-kvaliteedis. Esimeseks ülekandeks on 16. septembri õhtul toimuv matš, kus Cagliari ja Klavan võõrustavad seitsmekordset Euroopa meisterklubi AC Milani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles