Postimehe video: Tänak ja Järveoja tõttasid Breenile appi, ent auto langes tuleroaks

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel Türgi rallil pisaraid valanud Craig Breeni ebaõnn sai jätku, kui kuuendaks tõusnud iirlase autot hakkas kimbutama salapärane probleem - tema juhitud Citroën täitus suitsuga. Ülesõidul läks masin aga suisa põlema.

Breen peatas auto kahel korral, kuid otsustas siiski sõitu jätkata. Tema kaardilugeja Scott Martin proovis telefoni teel ka mehaanikutega ühendust saada, ent levi polnud. Pistis käegi koos telefoniga aknast välja, ent helistamiseks levi ei saanud.

Lõpuks andis Martin alla, proovis kaarti lugeda, kuid tippis telefonis ka sõnumit, et kuidagi kontakti saada. Räägi veel, et mehed ei saa mitme asjaga korraga hakkama!

«Ma ei teagi, mis juhtus,» sõnas Breen katse finišis. «Ühel hetkel oli meil autos väga palju suitsu. Pidime peatuma, sest ma ei näinud enam midagi,» rääkis ta, silmad punased.

Ülesõidul raporteeris Ott Tänaku kaardilugeja Martin Järveoja aga veel hullemast juhtunust: Breeni masin läks põlema. WRC kinnitusel läksid eestlased meestele ka appi, ent nende Toyotas olnud tulekustutist kahjuks kasu ei olnud. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@craigbreen__ car cought a fire after SS11!? #rallyturkey @officialwrc @rallyturkey

A post shared by Martin Järveoja (@martinjarveoja) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles