Tänak pole samuti probleemidest pääsenud: oleme üritanud lihtsalt teel püsida

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ott Tänak hoiab Türgi rallil pärast konkurentidega juhtunud draamasid liidrikohta. Lähim jälitaja, tiimikaaslane Jari-Matti Latvala on 13,1 sekundi kaugusel. 

«On olnud väga üllatav ralli, nii palju on juhtunud,» rääkis Tänak 13. kiiruskatse finišis WRC TV-le.

«Teadsime juba algusest, et see võib juhtuda. Kuna meil auto kõige paremini ei toimi, oleme üritanud lihtsalt tee peal püsida,» sõnas ta. Päeva jooksul on Tänak tõdenud, et kõige paremad lood pole roolisambaga. «Nagu senine on näidanud, siis mitte midagi ei iseenesestmõistetavalt võtta.»

Kas Tänak ootab, et Latvala jääb tema selja taha?

«Meil on vaja seda tulemust, et püsida tiitlikonkurentsis. Ma ei ütle midagi, aga tunnen, et mul on kõik kontrolli all. Oleme olnud täna temast kiiremad. Usun, et meil on vaja neid kohti,» viitas eestlane seisule ka tootjate seas.

Tänak tunnistas, et pole veel MM-tiitli võitlusele nii pingsalt mõelnud. Ka siis mitte, kui nii Thierry Neuville kui Sebastien Ogier mõlemad tänase päeva pooleli jätsid. 

«Olen rohkem teeolude pärast mures kui MM-sarja seisu pärast. Pean tõsiselt keskenduma. Aga kui see nii jätkub, läheb veel huvitavamaks,» muigas Tänak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles