Järelvaadatav: Flora lõi Pärnule kolm väravat ning võttis positsiooni Levadialt tagasi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpalli kõrgliigas alistas Tallinna Flora koduväljakul 3:0 Pärnu Vapruse.

Flora asus mängu juhtima avapoolaja lõpus, kui 44. minutil oli täpne Mark Anders Lepik. Teisel poolajal said Flora poolt värava kirja veel Frank Liivak, kes skooris 60. minutil, ning Zakaria Beglarishvili, kes oli täpne 92. minutil.

Flora avavärava autor Lepik ütles pärast mängu, et Pärnu mänguplaan neile üllatusena ei tulnud. «Teadsime, et Pärnu hakkab madalalt mängima ning neid on raske murda. Aga suutsin olla õigel ajal õiges kohas ning värava lüüa. Ründajana on alati väravaid lüüa. Mul on väga hea meel platsil tagasi olla, eriti sellise hooga,» ütles ta.

Pärnu väravavaht Richard Aland, kes tegi mitu head tõrjet, on meeskonna tuleviku osas optimistlik. «Kui kolm tükki on taga, on tunne kehv. Kui teeme mingid asjad veel paremini, suudame tulevikus taga lukus hoida. Meil oli täna paar head kontrarünnakut. Oleks ühe sisse lükanud, oleks asi ehk parem olnud. Meie lähtume eelkõige kaitsest ning kui me saame kontrad teravaks, siis on asi hea. Ja me oleme saanud kontrad paremaks ja saame veelgi paremaks!»

Flora jääb tabeli liidrist Nõmme Kaljust maha nelja silmaga, mängu enam pidanud Tallinna Levadiat edestatakse punktiga.

Intervjuu Tallinna FC Flora ründaja Mark Anders Lepikuga

Intervjuu Pärnu JK Vaprus väravavahi Richard Alandiga

Mäng täispikkuses järelvaadatavana:

Teised tänased mängud:

Viljandi Tulevik - Tartu Tammeka 3:2

Kuressaare - Tallinna Levadia 0:5

Paide Linnameeskond - Narva Trans 2:5

Enne mängu:

Flora jääb liigatabelis liidrist Nõmme Kaljust ühe vähempeetud mängu juures maha seitsme punktiga ja edestab omakorda punktiga Levadiat. Vaprus on 13 punktiga viimasel tabelireal, ent vaid ühe punkti kaugusel Kuressaarest.

Sel hooajal on Flora võitnud mõlemad omavahelised mängud: märtsis kodus 5:0 ja mais võõrsil koguni 8:1. Eelmisel hooajal jäi Flora nelja mängu kokkuvõttes peale väravate vahega 23:1 ehk kuue viimase kohtumise saldo on florakate kasuks 36:2.

Vaprus jäi viimati kolmapäeval 0:4 alla Levadiale. Enne seda nopiti aga kahest mängust vajalikud neli punkti, kui esmalt tehti 1:1 viiki Transiga ja saadi seejärel 3:1 jagu põhikonkurendist Kuressaarest. Flora alistas küll neli vooru tagasi kodus kindlalt Levadia, kuid pidi siis nii Kalju kui ka Transi vastu leppima viigiga. Viimati oldi siiski kolmapäeval 7:2 üle Paide Linnameeskonnast. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles