Postimehe video: Zlatan Ibrahimovic tähistas karjääri 500. tabamust kannaväravaga

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rootsi ründaja Zlatan Ibrahimovic lõi karjääri 500. värava, kui tema koduklubi Los Angeles Galaxy kaotas Põhja-Ameerika jalgpallimeistrivõistlustel võõral väljakul 3:5 MLSi valitsevale meisterklubile Toronto.

Võõrustajad asusid Victor Vasquezi, Jozy Altidore’i ja Sebastian Giovinco väravatest kohtumist 3:0 juhtima, kuid Zlatan Ibrahimovic juubelitabamus paar minutit enne poolajavilet vähendas Galaxy kaotusseisu kaheväravaliseks. Seejuures oli Zlatani värav talle omaselt äärmiselt efektne.

Külalised jõudsid Ola Kamara ja Rolf Feltscheri väravatest teisel kolmveerandtunnil viigini, kuid Jonathan Osorio ja Jay Chapmani tabamused jätsid võidupunktid Torontole.

Teise järjestikuse kaotuse saanud Galaxy hoiab läänekonverentsis 38 punktiga kaheksandat kohta ning jääb play-off-kohast kuue silma kaugusele. Toronto olukord idakonverentsis on aga veel nukram, sest 30 punkti annab vaid üheksanda koha ja play-off’ist jäädakse maha üheksa silmaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles