Chelsea peatreener: Hazard võib saada parimaks

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eden Hazard.
Eden Hazard. Foto: GLYN KIRK / AFP

Londoni Chelsea jalgpallimeeskonna juhendaja Maurizio Sarri sõnas pärast Cardiff City alistamist, et Eden Hazard liigub sammhaaval Euroopa tipule lähemale.

Chelsea neljast väravast koguni kolme eest hoolitses Hazard, kes säras karjääri teise kübaratrikiga Inglismaa kõrgliigas. «Temast võib järgmise kahe aasta jooksul saada parim mängija Euroopas,» jagas Sarri oma hoolealuse suunas kiidulaulu.

See tähendab aga seda, et Sarri hinnangul võib Hazard lähiaastatel maailma parima jagpalluri valimisel edestada nii Lionel Messit (Barcelona), Neymari, Kylian Mbappe’d (mõlemad Pariisi Saint-Germain) kui ka Cristiano Ronaldot (Torino Juventus). Viimased kümme auhinda on omavahel ära jaganud Messi ja Ronaldo.

27-aastane Hazard hoiab Inglismaa kõrgliiga selle hooaja väravalööjate edetabelis viie tabamusega esikohta, järgnevad neli väravat löönud Romelu Lukaku (Manchester United), Sadio Mane (Liverpool) ja Aleksandar Mitrovic (Fulham). Karjääri resultatiivseimal hooajal (2016-17) lõi Hazard Chelsea eest Inglismaa kõrgliigas 16 väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles