Elu ühe karmima päeva üle elanud Breen tänas Tänakut ja Järveojat (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Craig Breeni mahapõlenud Citroen.
Craig Breeni mahapõlenud Citroen. Foto: WRC / Twitter

Craig Breeni ja Scott Martini Türgi ralli lõppes katastroofiga, kui nende Citroen laupäevasel võistluspäeval maha põles. Enne seda tabasid neid veel väiksemad probleemid, mis potentsiaalse hea lõpptulemuse rikkusid.

Breen võttis Facebooki-leheküljel eilse päeva kokku järgmiselt: «Eile oli üks karmimaid päevi, mis mul on olnud. Tulekahju on üks suurimaid hirme, mis selles mängus on. Me tegime kõik endast oleneva, et seda vältida. Ma tean, et palju minu sõpru on rassinud lugematuid tunde, kuid see kõik hävis meie ees ja me ei suutnud midagi teha. Mul on väga kahju meeskonna ees.»

Lisaks märkis Breen, et Eesti ekipaaž Ott Tänak ja Martin Järveoja olid sellel raskel hetkel talle ja tema kaardilugejale Martinile toeks. WRC kinnitusel läksid eestlased meestele appi, ent nende Toyotas olnud tulekustutist polnud kahjuks kasu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@craigbreen__ car cought a fire after SS11!? #rallyturkey @officialwrc @rallyturkey

A post shared by Martin Järveoja (@martinjarveoja) on

«Ott ja Martin, tänan, et olite sellel raskel ajal nii mõistvad. See hooaeg on olnud keeruline, aga peame jääma positiivseks. Me oleme kolmel viimasel rallil näidanud parimaid katseaegu ja olime siin kõrges mängus, seega kiirus oli olemas. Vajame natuke rohkem õnne, mitte midagi muud. Rohkemgi keerulisi asju selja taha jätnud, me ei lase sellel kõike ära rikkuda,» märkis Breen.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles