Punn läks pealt: Ronaldo aitas kahe väravaga Juventuse võidule

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: www.imagephotoagency.it / imago/Gribaudi/ImagePhoto

Pärast 320 minutit ning 27 ebaõnnestunud pealelööki sai Cristiano Ronaldo oma uue koduklubi Juventuse eest lõpuks jala valgeks. Järgmise värava löömiseks kulus tal aga kõigest 15 minutit. Tasuks 2:1 võit Sassuolo üle.

Ronaldo avas Seria A mängus Sassuolo vastu skoori 50. minutil, kui karistas ära Sassuolo trahvikastis nurgalöögist tekkinud segaduse. 65. minutil oli ta teistkordselt täpne, kui realiseeris Juventuse kiirrünnaku.

Khouma Babacar suutis küll 91. minutil koduklubi kaotusseisu vähendada, kuid rohkemaks Sassuolo mehed enam suutelised polnud.

Ronaldo 1. värav

Ronaldo 2. värav

Juventus lõpetas mängu kümne mehega, sest Douglas Costa teenis 94. minutil punase kaardi. Väljakult saadeti ta minema vastasele näkku sülitamise eest.

Juventus on nelja mänguga teeninud maksimaalsed 12 punkti. Sassuolo on hetkel tabelis 7 puntiga kolmandal kohal, kuid paljud meeskonnad pole veel neljanda vooru mänge pidanud.

Täna õhtul on Eesti televaatajatel võimalik ka oma silmaga Serie A-le kaasa elada, sest Ragnar Klavani koduklubi Cagliari Calcio võõrustab kell 21.30 AC Milani. Kanal 12 ja Postimees näitavad mängust otsepilti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles