Hundilt soliidne mäng, Colts sai esimese võidu

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt rappimas Washington Redskinsi mängujuhtAlex Smithi. Kahjuks see Hundi meeskonnakaaslase vea tõttu statistikasse sackina kirja ei läinud.
Margus Hunt rappimas Washington Redskinsi mängujuhtAlex Smithi. Kahjuks see Hundi meeskonnakaaslase vea tõttu statistikasse sackina kirja ei läinud. Foto: Geoff Burke/USA TODAY Sports/Reuters/Scanpix

Indianapolis Colts sai ameerika jalgpalli profiliigas NFL ühe kaotuse kõrvale kirja hooaja esimese võidu, kui võõral väljakul oldi nii ründe- kui ka kaitsemängus üllatavalt selgelt paremad Washington Redskinsist. Coltsi võidunumbrid olid lõpuks 21:9.

Taas Coltsi algrivistusse kuulunud Margus Hundi arvele jäi tänases mängus kolm palliga vastase mahaniitmist, kahel korral tegi ta seda täiesti üksinda ja vastased kaotasid seetõttu jarde.

Esimesel veerandil pani Eesti vägilane selili ka Redskinsi mängujuhi Alex Smithi, kuid tiimikaaslase tehtud vea tõttu kustutati Hundi sack statistikast. Minut enne mängu lõppu oli Hunt taas sackile lähedal ja vastased pidid ta vea vääriliselt maha tõmbama.

Lisaks ise maha tõmmatud vastastele pakkus Hunt Washingtoni blokeerijatele ohtralt peavalu oma suure koguga. Tihti keskendusid blokeerijad just meie mehe takistamisele ja seetõttu tekkis ründeliini auk, kust liinitagused kaitsjad läbi said söösta. Näide:

Colts alustas hooaega nädal tagasi, kui 23:34 vannuti eduseisust alla Hundi endisele tööandjale Cincinnati Bengalsile. Järgmisel pühapäeval sõidavad nad külla Philadelphia Eaglesile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles