Hamilton: olen uhke, et pole teinud selliseid vigu nagu Vettel

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton.
Lewis Hamilton. Foto: Kim Hong-Ji / Reuters / Scanpix

Singapuri vormel 1 etapi võitis algusest lõpuni liidrina kihutanud Lewis Hamilton Mercedesel, kasvatades sarja kokkuvõttes veelgi oma edu kolmandana lõpetanud Sebastian Vetteli ees. Pärast sõitu võttis Hamilton sõna ka Ferrari väljaütlemiste osas.

«Ma ei tunne, nagu meil oleks väga palju õnne olnud. Vetteli seina sõit, masina lõhkumine ja sellest tingitud kehva enesetunne rajal ei ole küll kuidagi meie õnnega seotud,» vahendab Autosport Hamiltoni vastust küsiusele seoses nende meeskonna õnnega.

«Olen enda üle tõeliselt uhke, et ma ei ole selliseid vigu teinud nagu Vettel. Tean, et minu meeskond tugineb mulle täpselt sama moodi, nagu Ferrari tugineb Vettelile. Meile kui sõitjatele koguneb sellega seoses kõvasti pingeid,» lausus Hamilton.

«Ferraril on läinud sel hooajal ainult mõni pisike detail halvemini, aga sellel on suured tagajärjed. Meeskonnana me ei viida enam aega, et mõelda sellele, mida Ferrari meeskond teeb ja kas nad tunnevad pinget. Meie ei saa nende suhtes midagi teha, meie ainuke idee on olla kogu nädalavahetuse jooksul nii head kui suudame,» rääkis Hamilton.

«Usun, et Ferrari suudab sellest keerulisest seisust välja tulla. Neil oli keeruline nädalavahetus, aga ka meil on sel hooajal selliseid nädalavahetusi olnud. Mina saan ainult seda öelda, et meie ei ole teiste meeskondade suhtes ülelevad ja oma ülemvõimus nii kindlad, nagu nemad,» vihjas Hamilton sellele, et Ferrari on viimasel ajal üritanud oma väljaütlemistega Mercedese meeskonda pingestada.

MM-sarja kokkuvõttes kasvatas Hamilton edu Vetteli ees veel kümne punkti võrra ja edestab sakslast nüüd 40 punktiga. Hamilton on kogunud 281 punkti Vetteli 241 vastu. Kolmandal kohal on Kimi Räikkönen 174 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles