Griezmann: olen jalgpallurite mõistes Ronaldo ja Messiga samal pulgal

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Antoine Griezmann.
Antoine Griezmann. Foto: CHARLES PLATIAU / REUTERS

Hispaania meeskoona Madridi Atletico prantslasest ründaja Antoine Griezmann usub, et kuulub jalgpallurite hulgas maailma täielikku tippu ning on võimeline võitma aasta parima mängija tiitlit.

«Jalgpalli on võimalik vaadata erinevatest vaatenurkadest. On selge, et olen teistsugune mängija, kui on Lionel Messi, Neymar, Cristiano Ronaldo või Kylian Mbappe. Ma ei ole selline mängija, kes lööb igal hooajal 50 väravat, aga ma mängin rünnakul meeskonnamängijana ja töötan ka väljakul üldiselt meeskonna heaks,» lausus Griezmann Itaalia väljaandele Diario AS.

«Vaatamata sellele, et olen samuti tipus, suudan saada paremaks. Soovin saada nii heaks, kui mu võimed seda lubavad. Ma usun, et olen Messi ja teiste eelnimetatud jalgpalluritega samal pulgal. Tean ka seda, et et teised mängijad arenevad samuti,» rääkis Griezmann.

«Ütlesin Barcelonale ei, kuna ma eelistan Atletico peatreenerit Diego Simeonet ja oma meeskonnakaaslaseid. Kui nad halvad oleksid, oleksin ma ammu lahkunud, aga mul on usku Simeonesse ja oma meeskonda. Tahan aidata neil saada veelgi paremaks,» seletas Girezmann otsust jääda Atleticosse.

Kuigi Griezmanni ei nimetatud FIFA ega UEFA aasta parimate mängijate valikul kolme parima hulka, on mees endale teistsugused eesmärgid seadnud: «Minu jaoks on tähtsaim ja auväärseim tiitel Ballon d'Or. Mul on kolm kuud aega, et anda endast maksimum ja eks me siis näe, mis saama hakkab.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles