Itaalia kõrgliigas väravaarve avanud Ronaldo: olin väravate löömisega hädas

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: Insidefoto / imago/Insidefoto

Juventuse viimases liigamängus aitas Cristiano Ronaldo kahe väravaga meeskonna võidule. Pärast kohtumist tunnistas ründaja, et oli väravate löömise pärast küllaltki mures.

Ronaldo avas Seria A mängus Sassuolo vastu skoori 50. minutil, kui karistas ära Sassuolo trahvikastis nurgalöögist tekkinud segaduse. 65. minutil oli ta teistkordselt täpne, kui realiseeris Juventuse kiirrünnaku. Juventus võitis kohtumise 2:1. 

«Ma tahtsin tõesti väga väravat lüüa, nii et olen tõeliselt õnnelik. Ma olin veidi hädas värava löömisega, ning see tegi mind murelikuks, aga see on jalgpall ja kõige tähtsam asi selle juures on see, et meeskond võidaks,» vahendab ESPN Ronaldo.

«Loomulikult oli meedia tähelepanu selle pärast suurem, et ma väravaid pole löönud. Mis teha, selline on elu. Töötan nüüd kõvasti edasi, et selle liigaga kohaneda ning õnneks aitavad mu meeskonnakaaslased mind selles osas samuti,» rääkis Ronaldo.

Ka meeskonna peatreener Allegri oli Ronaldo üle õnnelik: «Ronaldo oli kolmes esimeses mängus väga lähedal sellele, et värav lüüa. Täna tegi ta mitmel korral kiirustades valesid otsuseid. Tundus, nagu ta oleks iga hinna eest soovinud seda väravat ära lüüa.»

Juventus on nelja mänguga teeninud maksimaalsed 12 punkti ning nii asutakse Itaalia kõrgliiga tabeli tipus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles