Lõa otsast pääsenud Hunt saab lõpuks vabalt murda

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt (number 92) ei saanud Alex Smithi loopides kirja hooaja kolmandat sacki, sest tiimikaaslase tehtud viga tühistas rünnaku.
Margus Hunt (number 92) ei saanud Alex Smithi loopides kirja hooaja kolmandat sacki, sest tiimikaaslase tehtud viga tühistas rünnaku. Foto: Geoff Burke/USA TODAY Sports/Reuters/Scanpix

«Sellest saab tema läbimurdeaasta, tema kuuendal hooajal,» julgesid telekanali CBS kommentaatorid hõisata, kui Margus Hunt oli kohtumises Washington Redskinsiga luhanud lõpuminutitel vastaste rünnaku ja sisuliselt kindlustanud Indianapolis Coltsile 21:9 võidu. Eksperdid ookeani taga on ühel meelel: juba pärast kahte mängu on Hunt tegemas oma NFLi-karjääri parimat hooaega.

2013. aastal NFLis debüüdi teinud Hunt pole kunagi varem USA kõige nimekamas spordiliigas küündinud oma potentsiaali tasemele. Põhjus oli lihtne: tal puudus treenerite usaldus. Neli Cincinnati Bengalsis veedetud aastat kulgesid Hundil suuresti pingil istudes – vahet polnud, kui hästi ta parajasti mängis, ikka eelistasid treenerid mängitada kogenumaid ja tuntumaid nimesid. Ka mullune esimene aasta Coltsis mängis Hunt nimekamate kolleegide järel teist viiulit. Kaitsemängija suurimat edunäitajat, mängujuhi mahamurdmiseid ehk sack'e, kogunes viie aastaga ta kontole vaid 2,5.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles