Türgi ralli väljasõit kummitab Ogier'd

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Ogier
Sebastien Ogier Foto: Alexander Neis / imago / Eibner / Scanpix

Türgi ralli oli Sebastien Ogier’le üks paras katsumus. 9. katsel murdis ta liidrikohal sõites õõtsa ja sai seda vahetades minutilise ajatrahvi, 11. katsel vajus teelt välja, kiilus puu ja teevalli vahele ning pidi katkestama.

«Seda on keeruline aktsepteerida. Tegin aeglases kurvis ühe rumala vea. Seda seletab ainult see, et mu aju lakkas hetkeks töötamast. Mul on jätkuvalt raske sellest veast aru saada,» ütles Ogier.

«Aga reaalsus on see, et kahe hästi kitsa kurvi vahel ei kuulanud ma täpselt legendi, pidurdasin liiga hilja ning sõitsin 5km/h vastu puud. 99 protsendil kordadest poleks mitte midagi juhtunud, aga meie auto jäi sinna kinni,» jätkas Ogier.

Ogier’ sõnul oli tegu ühe valusaima katkestamisega tema karjääris. «Me nägime nii palju vaeva. See on üks häirivamaid katkestamisi, mida olen kogenud. Aga me jätkame võitlust,» lubas prantslane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles