Jalgpalli maailmameister sattus võhivõõrastega einestama

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
N'Golo Kante
N'Golo Kante Foto: Victoria Jones / PA Wire/PA Images/Scanpix

Ühel seltskonnal õnnestus Londonis kaks tundi aega Prantsusmaaga maailmameistriks tulnud N'Golo Kantega.

Nimelt pidi Kante laupäeval pärast Chelsea 4:1 võitu Cardiffi üle Prantsusmaale sõitma, ent jäi rongist maha. Et aega parajaks teha, läks Kante kohalikku mošeesse.

Seal nägi teda grupp jalgpallisõpru, kellest enamus olid Arsenali fännid. Üks jalgpallisõpradest võttis julguse kokku ning kutsus Kante enda juurde einestama. Prantslane võttis kutse lahkelt vastu.

«Kuna ta oli üksinda ning oleks niikuinii koju läinud, otsustas ta meiega kaasa tulla. Tegime kana karrikastmes ning ta jõi ka tassi teed. Hiljem mängisime FIFAt, ta võitis meid kõiki. Seejärel vaatasime juba «Match of the Day» saadet (Inglismaa meistriliiga mängupäeva kokkuvõtte – toim),» ütles jalgpallifänn Badlur Rahman.

Kokku viibis Kante võhivõõra seltskonnaga kaks tundi. «Ma ise olen Liverpooli fänn ning enamik seltskonnast toetab Arsenali, kuid Kante on rohkem kui lihtsalt jalgpallur. Ta on suurepärane eeskuju ning väga tagasihoidlik inimene. Ta ei pea end teistest paremaks,» kirjutas üks seltskonnas viibinud vutifänn Twitterisse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles