Blogi: Liverpool võitis põnevuskohtumises lisaajal löödud väravast PSG-d (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Sturridge väravat tähistamas
Daniel Sturridge väravat tähistamas Foto: Phil Noble / REUTERS

Jalgpalli Meistrite liigas alustatati selle hooaja alagrupimängudega. Päeva ühes põnevaimas mängus alistas Liverpool 3:2 Prantsusmaa suurklubi PSG. Lisaks võtsid suurklubidest võidud ka Barcelona ja Madridi Atletico.

Päeva esimestes kohtumistes said võidud kirja Barcelona ja Inter. Barcelona alistas tänu Messi kübaratrikile 4:0 Hollandi meeskonna PSV. Inter oli Tottenhami vastu kuni 86. minutini kaotusseisus, kuid suutis siis Icardi ja Vecino väravate abil siiski kolm punkti tabelisse saada. 

Õhtuste mängude parima etenduse pakkus oodatavalt Liverpooli ja PSG kohtumine. Liverpool asus mängu Daniel Sturridge'i ja James Milneri väravatest 2:0 juhtima, kuid poolaja lõpus suutis Thomas Meunier ühe värava tagasi lüüa. Nii mindi puhkepausile 2:1 Liverpooli juhtimisel. 

Teisel poolajal jätkus võitluslik mäng, kuid sihile jõudis alls 83. minutil PSG noor ründestaar Kylian Mbappe, kes seisu viigistas. Kuigi sel hetkel tundus, et mäng lõppeb viigiseisul, ei olnud Liverpool veel oma viimast sõna öelnud. Oma 150 kohtumist Liverpooli särgis mänginud Roberto Firmino lõi teisel lisaminutil Liverpooli võiduvärava ja nii võitis Inglismaa klubi kohtumise 3:2. 


Teiste kohtumiste seisud olid vastavalt: Club Brugge - Dortmund 0:1, Cvena Zvezda - Napoli 0:0, Galatasaray - Moskva Lokomotiv 3:0, Monaco - Madridi Atletico 1:2, Schalke - Porto 1:1. 

Enne mängu:

Liverpooli poolel on enne mängu suurim küsimärk ründaja Roberto Firmino pea kohal. Nädalavahetusel peetud liigamängus torgati talle näpuga silma ning mees viidi haiglasse kontrolli.

Eilsel pressikonverentsil ütles peatreener Jürgen Klopp, et kui mäng toimuks täna (eile – toim), siis Firmino ei mängiks. Küll aga on täna väike lootus brasiillast ikkagi väljakul näha.

Meistrite liiga tänane mängupäev

Foto: GRAPHIC NEWS

Kokku peetakse täna kaheksa kohtumist. Neist kuus algavad kell 22, kuid B-alagrupi mängud juba kell 19.55. Nendes mängudes võõrustab Barcelona PSV Eindhovenit ning Milano Inter Tottenhami.

Kõik Meistrite liigas osalevad meeskonnad

Foto: GRAPHIC NEWS
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles