Hõissa, pulmad! Ksenija Balta abiellub

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ksenija Balta ja Andrei Nazarov on edukalt eraealu spordiga sidunud väga pikalt. Kuidas on läinud teistel?
Ksenija Balta ja Andrei Nazarov on edukalt eraealu spordiga sidunud väga pikalt. Kuidas on läinud teistel? Foto: Instagram / Nazacoach

Kergejõustikutreener Andrei Nazarov paljastas saate «Ringvaade» otse-eetris, et järgmisel nädalal abiellub ta kaugushüppaja Ksenija Baltaga. 

«Suur aitäh teile, eks natuke ikka (on ärevust- toim),» rääkis ta. «Pigem tuleb väiksemat sorti pulmapidu,» ütles Nazarov.

Nazarov rääkis saates aga pikemalt äsja kümnevõistluse maailmarekordi 9126 punkti püstitanud Kevin Mayeri tegudest. On ta siis imemees?

«Tulemust vaadates muidugi on. Aga kuidas ta välja näeb, teeb, võistleb... 2011. aastal võistles ta ka Tallinnas ja võitis juunioride MMi. Sel hetkel ta väga selline maailmarekordimees ei tundunud. Peenike prantsuse poiss ilusate valgete lokkidega jooksis, aga ei tundunud, et sealt võiks kuue-seitsme aasta pärast pauk tulla,» meenutas Nazarov.

Mis võib olla aga kümnevõistlejate lagi? «Ilmselt on mul seda jube raske öelda. Maailmarekordeid ületatakse väga harva. Lõpuks see ju tuli ja olid peaaegu ideaalsed tingimused.  Ma ei näe momendil, et paari aasta jooksul kuskilt nii võimas sportlane välja ilmuks.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles